Политика за поверителност


Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта www.asiacare.bg

Ако използвате уеб сайта  www.asiacare.bg се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.


 

Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.
 

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как Трансцендент ЛД ООД третира вашите лични данни като администратор, а също и за това как бихте могли да контролирате своите предпочитания и настройки във връзка с това третиране. Нашата дейност е свързана с онлайн търговия и услуги.

Какво регламентират тези Правила за поверителност и на какво законово основание От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни. Друга негова цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност срещу злоупотреби с личната информация на всеки от нас. Новият регламент идва с редица изисквания, които Трансцендент ЛД ООД прилага и с които може да се запознаете тук. Сред тях са:

Всички данни, благодарение на които може да бъде идентифициран даден потребител, се считат за лични данни. Такива могат да бъдат имейл, имена, мобилен телефон, адрес на живеене, IP адрес.

Какви данни събираме ние от нашите регистрирани потребители Трансцендент ЛД ООД събира от потребителите на уебсайт www.asiacare.bg си специфични данни от осъществените от тях доброволни регистрации, за да извършва търговска дейност, като  предоставя стоките и услугите, пулбликуванио на сайтовете.

Тези данни са имена, имейл адрес, телефон и опционално адрес.

За сайт www.hypnosis.bg не събираме лични данни.

 

На кого споделяме и разкриваме вашите лични данни

Трансцендент ЛД ООД  използва вашите данни за да извърши доставка на закупената стока до клиента и за да ви издаде олатежно удостоверение(фактура). Тези данни стават достояние на куриерската фирма изпълнител на доставката, както и на финансовите институции на Република България.

Трансцендент ЛД ООД не дава право на използване, не продава, не разкрива и не споделя информация за вас (лични данни по смисъла на GDPR) с други лица или с несвързани компании, освен когато това се налага, за да ви предоставим заявени от вас услуги и когато вие сте предоставили вашето изрично разрешение.

 

Защита на информацията

Когато съхраняваме информацията при нас, тя се запазва цифрово във защитена база данни на територията на Република България.

Колко време съхраняваме информацията

Съхраняването на данните продължава, докато разполагаме с основание за тяхното съхранение и според законодателството на Република България.

Права на субектите на данни според GDPR



С цел закупуването на продукти или услуги от МАГАЗИНА Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. МАГАЗИНА използва

личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Понякога ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на

Вашата заявка за продукти или услуги.


Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

Хипер-връзките от МАГАЗИНА към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези хипер-връзки, МАГАЗИНА не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, Потребителя прави това изцяло на своя отговорност и на свой риск.


Условия за препратки към МАГАЗИНА


Сайт с хипер-връзка към www.asiacare.bg не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на www.asiacare.bg;

 

 

Версия: Мобилна / Стандартна