ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 1210 грама УНИКАТ + дървено чукче

ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 1210 грама УНИКАТ + дървено чукче
ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 1210 грама УНИКАТ + дървено чукче
Код на продукт: OHM 1210
Наличност: 1
Цена:
209.00 лв
Количество:  
   - ИЛИ -   

Висококачественa купа с ОМ гравюра на дъното. Ръчна изработка, чист и продължителен звук.

Tази купа е уникат с неповторимо звучение и вибрация.

Изкована ръчно в Непал и притежава неповторим, кристален и продължителен звън, който се чува ясно и в помещения над 60 квадратни метра. Има светъл цвят, дълбок тон и пее сякаш на "два гласа"

Комплектът се допълва от дървено чукче. Предлагаме различни видове чукчета тук

Размери диаметър около 20см, 

Със закупуването на този продукт Вие подпомагате икономически изостаналите региони на планетата и традиционния поминък на населението.

Пеещата тибетска купа е един от най-мощните инструменти за звук и вибрация. Купата издава плътен звук това е звукът 'ом', който се съдържа във всяка мантра. Според йога философията, това е първичният звук, затрептял при създаването на Вселената.

Купата е излята от специална сплав от няколко метала, за да издава спцифичния си звук.

Някои от металите могат да са:  злато за Слънце, сребро-Луна, живак-Меркурий, мед-Венера, желязо-Марс, калай-Юпитер, и олово-Сатурн.

Всяка купа има свой преобладаващ тон, който може да се чуе, когато я ударим като камбана с дървеното чукче.

Тоновете на купата успокояват ума и балансират тялото.

Пеещата тибетска купа помага за откриване на енергиен дисбаланс в тялото. Трябва да се държи на около педя от тялото като бавно върти чукчето около отвора.Ръката е със свити пръсти и купата е върху тях или в широко отворена длан. Купата вибрири с честотата на отделните органи и зони на нашето тяло. Затова песента и не е равна. На някои места тя почти 'звъни', а на други - щом се озове над проблемна зона, заглъхва. Болното място винаги е с по-ниска енергия. Тя се използва не само за откриване на проблема, но и за изчистване на негативните енергии и освобождаване на чакрите.Върти се над проблемната част докато звукът се изчисти и стане с честотана на останалите части на тялото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тагове:
Версия: Мобилна / Стандартна