ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 270 грама УНИКАТ + дървено чукче

ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 270 грама УНИКАТ + дървено чукче
ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 270 грама УНИКАТ + дървено чукче ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 270 грама УНИКАТ + дървено чукче ОМ Ръчно кована гравирана тибетска пееща купа 270 грама УНИКАТ + дървено чукче
Код на продукт: OHM 270
Наличност: 1
Цена:
75.00 лв
Количество:  
   - ИЛИ -   

Висококачественa купа с ОМ гравюра на дъното. Ръчна изработка, чист и продължителен звук.

Всяка от купите е уникат, има своето неповторимо звучение и вибрация.

Изковани са ръчно в Непал и всяка от тях притежава неповторим, кристален и продължителен звън, който се чува ясно и в помещения над 40 квадратни метра.

Комплектът се допълва от дървено чукче.

 

Пеещата тибетска купа е един от най-мощните инструменти за звук и вибрация. Купата издава плътен звук това е звукът 'ом', който се съдържа във всяка мантра. Според йога философията, това е първичният звук, затрептял при създаването на Вселената.

Купата е излята от специална сплав от няколко метала, за да издава спцифичния си звук.

Някои от металите могат да са:  злато за Слънце, сребро-Луна, живак-Меркурий, мед-Венера, желязо-Марс, калай-Юпитер, и олово-Сатурн.

Всяка купа има свой преобладаващ тон, който може да се чуе, когато я ударим като камбана с дървеното чукче.

Тоновете на купата успокояват ума и балансират тялото.

Пеещата тибетска купа помага за откриване на енергиен дисбаланс в тялото. Трябва да се държи на около педя от тялото като бавно върти чукчето около отвора.Ръката е със свити пръсти и купата е върху тях или в широко отворена длан. Купата вибрири с честотата на отделните органи и зони на нашето тяло. Затова песента и не е равна. На някои места тя почти 'звъни', а на други - щом се озове над проблемна зона, заглъхва. Болното място винаги е с по-ниска енергия. Тя се използва не само за откриване на проблема, но и за изчистване на негативните енергии и освобождаване на чакрите.Върти се над проблемната част докато звукът се изчисти и стане с честотана на останалите части на тялото.

Тагове:
Реклама
Litecoin Miner - Mine and Earn free Litecoin.
Версия: Мобилна / Стандартна