Ароматна плочка "Oriental Pearl"

Ароматна плочка "Oriental Pearl"
Ароматна плочка "Oriental Pearl"
Код на продукт: AroOP
Наличност: 2
Цена:
1.00 лв

5 или повече 0.80 лв
Количество:  
   - ИЛИ -   

Всяка ароматна плочка е обогатена с различни натурални добавки, включващи ароматна дървесина, екзотични цветя както и чисти дървесни екстракти - кори, смоли, листа и цветове. Използваните за изработката масла са 100% екологично чисти. Ароматните плочки не отделят пепел. Не са токсични. Минимално отделяне на дим. Невероятен аромат.

Аромата на "Aromafume Oriental Pearl Incense Bricks" представя вълнуващи ориенталски нотки извиращи от ароматните пикантни полета на подправките. Великолепната характерна дървесна нотка се разпръсква нежно, незабавно последвана от дъбок и плътен аромат създаващ неповторима топлина във всяко пространство.

За оптимален резултат използвайте дифузер.

Продуктите "Aromafume" се произвеждат от вече над пет поколения на семейна индийска фирма, създадена през 1900г. Тайните на рецептата за производство се предават от поколение на поколение. Крайния резултат е комбинация от  древното изкуство на производство на натурално чист тамян в съчетание с различни модерни аромати. Най-ефективния метод постигнат досега за разпръскване на аромати в най-чиста форма е чрез ароматните плочки.

* цената е за 1 брой ароматна плочка

Тагове:
Версия: Мобилна / Стандартна