Ароматна плочка "Lemon Mist"

Ароматна плочка "Lemon Mist"
Ароматна плочка "Lemon Mist"
Код на продукт: AroLM
Наличност: 7
Цена:
1.00 лв

5 или повече 0.80 лв
Количество:  
   - ИЛИ -   

Всяка ароматна плочка е обогатена с различни натурални добавки, включващи ароматна дървесина, екзотични цветя както и чисти дървесни екстракти - кори, смоли, листа и цветове. Използваните за изработката масла са 100% екологично чисти. Ароматните плочки не отделят пепел. Не са токсични. Минимално отделяне на дим. Невероятен аромат.

Аромата на "Aromafume Lemon Mist Incense Bricks" съдържа екзотични плодови нотки. Върховия аромат е на на енергезиращ лимон и лимонена трева, който е последван от нотки екзотични цветя и билки. Завършека е с аромат на свежа орхидея. За едно истински освежаващо и изпълнено с енергия преживяване продължаващо през целия ден.

За оптимален резултат използвайте дифузер.

Продуктите "Aromafume" се произвеждат от вече над пет поколения на семейна индийска фирма, създадена през 1900г. Тайните на рецептата за производство се предават от поколение на поколение. Крайния резултат е комбинация от  древното изкуство на производство на натурално чист тамян в съчетание с различни модерни аромати. Най-ефективния метод постигнат досега за разпръскване на аромати в най-чиста форма е чрез ароматните плочки.

* цената е за 1 брой ароматна плочка

Тагове:
Версия: Мобилна / Стандартна