ЧО-ПА Ръчно кована тибетска пееща купа 250 грама УНИКАТ + дървено чукче

ЧО-ПА Ръчно кована тибетска пееща купа 250 грама УНИКАТ + дървено чукче
ЧО-ПА Ръчно кована тибетска пееща купа 250 грама УНИКАТ + дървено чукче ЧО-ПА Ръчно кована тибетска пееща купа 250 грама УНИКАТ + дървено чукче ЧО-ПА Ръчно кована тибетска пееща купа 250 грама УНИКАТ + дървено чукче ЧО-ПА Ръчно кована тибетска пееща купа 250 грама УНИКАТ + дървено чукче
Код на продукт: Cho-Pa 250
Наличност: 3
Цена:
62.00 лв
Количество:  
   - ИЛИ -   

Висококачественa купа, ръчна изработка, чист звук, тънки стени и светъл метал. Това са така наречените чо-па купи.

Всяка от купите е уникат, има своето неповторимо звучение и вибрация.

Изковани са ръчно в Непал и всяка от тях притежава неповторим, кристален и продължителен звън, който се чува ясно и в помещения над 30 квадратни метра. Непалските купи се отличават с високото си качество на изработка и ясен звук.

Купите изработени в Индия са фабричен имитат на непалските и не могат да се сравняват с тях.

Комплектът се допълва от дървено чукче.

Със закупуването на този продукт Вие подпомагате икономически изостаналите региони на планетата и традиционния поминък на населението.

 

Пеещата тибетска купа е един от най-мощните инструменти за звук и вибрация. Купата издава плътен звук това е звукът 'ом', който се съдържа във всяка мантра. Според йога философията, това е първичният звук, затрептял при създаването на Вселената.

Купата е излята от специална сплав от няколко метала, за да издава спцифичния си звук.

Някои от металите могат да са:  злато за Слънце, сребро-Луна, живак-Меркурий, мед-Венера, желязо-Марс, калай-Юпитер, и олово-Сатурн.

Всяка купа има свой преобладаващ тон, който може да се чуе, когато я ударим като камбана с дървеното чукче.

Тоновете на купата успокояват ума и балансират тялото.

Пеещата тибетска купа помага за откриване на енергиен дисбаланс в тялото. Трябва да се държи на около педя от тялото като бавно върти чукчето около отвора.Ръката е със свити пръсти и купата е върху тях или в широко отворена длан. Купата вибрири с честотата на отделните органи и зони на нашето тяло. Затова песента и не е равна. На някои места тя почти 'звъни', а на други - щом се озове над проблемна зона, заглъхва. Болното място винаги е с по-ниска енергия. Тя се използва не само за откриване на проблема, но и за изчистване на негативните енергии и освобождаване на чакрите.Върти се над проблемната част докато звукът се изчисти и стане с честотана на останалите части на тялото.

Тагове:
Версия: Мобилна / Стандартна