За нас

cropped 1Lotus Logo 1
Онлайн магазин ASIACARE предлага стоки с насоченост аромати, дом, здраве, духовност и езотерика.  Продуктите, които внасяме са от Непал, Индия, Ориента и Южна Америка. Повечето от предлаганите стоки са закупени по правилата на честната търговия(Fairthrade), като по този начин се стремим с дейността си да подпомагме икономически изостаналите региони на планетата. Отделно нашият стремеж е да разширяваме продуктовата ни гама, за да обогатим живота на клиентите и да направим ежедневието по-цветно и осмислено. Друг принцип в нашата работа е „Добро качество на ниски цени“ като наш основен приоритет и социален ангажимент.

Ние сме първите в Република България, които активно разработват онлайн тази пазарна ниша. Първи внесохме пало санто, над 20 уникални вида тамян, както и множество уникални продукти от Азия, Южна Америка и Ориента, които днес могат да бъдат открити и при наши партньори в цялата страна. Затова, купувайки от нас, вие се докосвате до извора на тези продукти за страната и ни мотивирате да продължим да се разширяваме.

Надяваме се да докоснем всеки с нашите продукти! Предлагаме добри оферти, на цени по ниски от средните за Европа, за да можгат нашите клиенти да се възползват не само  от най-доброто на пазара, но и да се убедят, че такива продукти са достъпни за всяко семейство. Ние се целим да постигнем едно наистина качествено обслужване и индивидуална грижа за всеки един клиент, отлични цени и бързи доставки.

Изпращаме пратките по възможност същия ден или в рамките на 24 часа. Предлагаме и безплатна доставки при покупки над опредлена сума. При поръчка на обща стойност над 75.00 лева  доставката до офис на куриер е за сметка на магазина. При поръчка над 150.00лв. доставката до адрес на клинета е безплатна. При поръчки под 150.00 лв. доставката до адрес се начислява допълнителна такса от 3 лв., като доставката се извършва от куриерска фирма SPEEDY.

(0)
Translate »
error: Съдържанието е защитено !!