Идеите зад магазин ASIACARE

1Lotus Logo

Живеем в преломно време, в което старите структури губят легитимност, а в новите има голямо количество несигурност. Все повече старо и скрито знание се появява отново на бял свят или се потвърждава от научните среди.

Докато светът става все по-малък за пътуване, хората откриват колко малко знаят за него. Тук се опитваме да се намесим ние, като ви даваме част от знанието и предметите, които са били далеч и скрити от широката публика.

Основните продукти, които внасяме са  от Тибет, Ориента и Южна Америка. 
Постоянно се стремим да разширяваме продуктовата гама, която предлагаме, за да обогатим живота Ви и да направим ежедневието по-цветно и осмислено.

Ние разполагаме с широка мрежа от приятели и дистрибутори по цял свят и непрекъснато научаваме и откриваме нови  възможности, които да предложим на клиентите си.

За нашите продукти:

Ние използваме средствата на глобализацията, за да запазим традиционното. Повечето от предлаганите стоки са Fairthrade, като по този наичн подпомагме икономически изостаналите региони на планетата. Така продуктите които закупувате вършат своето добро в 2 посоки, вие получавате уникални продукти от нас, а производителите им могат да запазят своят традиционен начин на живот и препитание.

Добро качество на ниски цени е нашият основен приоритет и социален ангажимент. Надяваме се да докоснем всеки от Вас с нашите продукти!

Предлагаме Ви най-добрите оферти, на цени по ниски от средните за Европа, за да може Вие, нашите клиенти, да се възползвате не само  от най-доброто на пазара, но и да се убедите, че такива продукти са достъпни за всяко семейство.

За доставка:

При поръчка на обща стойност над 75 лева стойността на доставката до офис на куриер е за сметка на магазина. Ние се целим да постигнем едно наистина качествено обслужване и индивидуална грижа за всеки един клиент, отлични цени и бързи доставки. Ние даваме живот на старите опаковки. На се учудвайте, зашото кутиите които използваме са най-често от наши продукти и до колкото е възможно избягваме да опаковаме в пластмаса. Всияка пластмасова опаковка в зеленикав цвят е биоразградима.

Как работим:

Политиката на ТРАНСХАНДЕЛ ЕООД е да предлага продуктите си само онлайн, затова търси да изгради мрежа от партньорски магазини в цялата страна.

Ако имате интерес към нашите продукти и разполагате с магазин, йога студио или изградена мрежа от клиенти, ние предлагаме:

– изгодни условия за дистрибуция

– реклама в нашите сайтове

– професионално съдействие и консултация

За контакти:

Свържете се с нас на тел. 0882 796 760

Или на имейл: [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(0)
Translate »
error: Съдържанието е защитено !!