Имате въпроси или желаете да поръчате?

Оставете телефонен номер и ще се свържем в удобно за вас време!

compare_arrows0
В наличност
Ароматна плочка "Floral Kiss"
Ароматна плочка "Floral Kiss"
Ароматна плочка "Floral Kiss"
Ароматна плочка "Floral Kiss"
Ароматна плочка "Floral Kiss" Ароматна плочка "Floral Kiss"
  • favorite_border
  • compare_arrows

Ароматна плочка "Floral Kiss"


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 мнения
1.00лв.
chat
  • new_releases5 или повече 0.80лв.
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Всяка ароматна плочка е обогатена с различни натурални добавки, включващи ароматна дървесина, екзотични цветя както и чисти дървесни екстракти - кори, смоли, листа и цветове. Използваните за изработката масла са 100% екологично чисти. Ароматните плочки не отделят пепел. Не са токсични. Минимално отделяне на дим. Невероятен аромат.

Аромата на " Aromafume Floral Kiss Incense Bricks" извиква усещане за разходка по цветна поляна. Нотките на бели цветя, роза и божур нежно галят сетивата. Богатият аромат на мед създава чувство на топлина и щастие. Мускусната база съдържаща дървесни нотки и ароматни подправки Ви дарява с топла флорална прегръдка. Препоръчва се за едно наистина уютно домашно изживяване.

За оптимален резултат използвайте дифузер.

Продуктите "Aromafume" се произвеждат от вече над пет поколения на семейна индийска фирма, създадена през 1900г. Тайните на рецептата за производство се предават от поколение на поколение. Крайния резултат е комбинация от  древното изкуство на производство на натурално чист тамян в съчетание с различни модерни аромати. Най-ефективния метод постигнат досега за разпръскване на аромати в най-чиста форма е чрез ароматните плочки.

* цената е за 1 брой ароматна плочка

Няма мнения за този продукт.